Populära och flexibla krittavlor

Är du på jakt efter bra och smidiga skyltar till exempelvis restaurangverksamhet?

Byt smidigt ut information

Om du söker efter en form av skyltning där du snabbt kan ändra information löpande är det en god idé att satsa på en griffeltavla. De är alldeles perfekta till så väl restauranger och barer som till caféer. Det finns en mängd olika griffeltavlor att välja mellan och du lär garanterat hitta de som passar dig och din verksamhet allra bäst. De här är funktionella typer av skyltar där du så smidigt byter ut till exempel menyer och priser. När lunchen tickar mot sitt slut är det bra att lätt kunna ändra till ett fint erbjudande om after work eller ett lockande middagstips. Personligt och fint med handskrivet budskap!

Griffeltavlor i många olika utföranden

Utbudet av olika sorters griffeltavlor är enormt. Du hittar griffeltavlor för vägg och för bord. Det finns även små skyltar som du kan skriva priser på och smidigt sätta på exempelvis smörgåsarna och bakelserna vid disken. Gatupratare är nästan ett måste för varje form av restaurangverksamhet och ja, även de finns i form av griffeltavlor. Kanske vill du ha ett staffli till griffeltavlor? Det kan vara ett mycket trevligt inslag på restaurangen. Du fäller lätt ihop ett staffli när du inte använder det och då tar det minimalt med plats.
Ett roligt tips är att investera i griffelfärg och måla själv. Här är det bara fantasin och kreativiteten som sätter gränser! Det är en vattenbaserad akrylfärg som du kan skriva på. Räkna med att en burk på 250 milliliter räcker till cirka tre kvadratmeter. Det här kan vara en rolig idé för till exempel barnrummet också. Måla en vägg, en dörr eller kanske ett litet bord med griffelfärg. Eller i köket – smidigt att skriva upp exempelvis inköpslistan på. Ja, som du ser är användningsområdet för just griffeltavlor och griffelfärg oändligt!