Låt dig inspireras av olika inredningsnyheter

Älskar du inredning och att ha ett stilfullt hem? Då gäller det att hänga med bland de många inredningsstilar och inredningsnyheter som många gånger pockar på hela tiden. Samtidigt som du inte kan byta ut allt i exempelvis ditt hem, även om du skulle vilja, så gäller det att tänka smart och komplettera med omsorg. Vi har listat några inredningsnyher du inte får missa.

Bordsdukning

Ett område där du kan gå all-in och verkligen förändra är din bordsdukning. Låt dig inspireras av variationen av olikheter som finns och välj något som passar dig. Varför inte en Södahl bordsduk. En äkta klassiker som nu även finns i en praktisk version för användning till vardags. Winterland utstrålar med sitt vackra vinterlandskap nordiskt lugn med vackra granar på rad längs kanten på duken. Snöflingor och kristaller är utströdda över duken, och vinterstämningen är på plats.

Ljusstakar och lampor

Variationen är stor när det gäller ljus. Antingen gillar du ljusstakar och levande ljus eller moderna lampor. Kanske gillar du kombinationen. Oavsett vilket, varför inte testa Villa Collection och deras ljusstakar i förgylld järn? Kanske trivs du bättre med Villa Collection och deras lanterna som har blivit en riktigt trendig inredningsdetalj. Lanternan kan användas både ute likväl som inomhus.

Badrummet – en dold inredningsmöjlighet

Hur du inreder ditt badrum säger mycket om dig. Älskar du att ha ett fint badrum med många inredningsdetaljer eller få funktionella prylar som används dagligen? Oavsett vilket finns det mängder med saker som kan tilltala just dig. Allt ifrån olika varianter av speglar, doftolja eller ljus till mer praktiska prylar såsom badrumsborstar. Det viktigaste är att du tänker igenom vilken stil som du vill ha. Genom att satsa på badrumsinredning som både är snygg och stilren samtidigt som den döljer bra förvaringsmöjligheter, kan du alltid hålla det rent och städat och ändå få plats med dina hygienartiklar, handdukar och tvålar.