Snurrpall ikea

KULLABERG Pall, svart – IKEA

En pall är lätt att flytta och de flesta av våra kökspallar är stapelbara och lätta att förvara. Hitta en klassisk eller modern design som passar din stil i …

KULLABERG Pall, svart. Du sitter bekvämt, eftersom pallen enkelt kan justeras i 5 olika höjder – 47, 53, 58, 64 och 69 cm Justerbara fötter gör att den står stadigt även på ojämna golv.

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

Har du svårt att välja mellan olika produkter? · STIG Barstol, 74 cm · RÖNNINGE Barpall, 63 cm · NORDVIKEN Barstol, 75 cm · BERNHARD Barstol, 66 cm · BERNHARD …

När du behöver extra sittplatser åt gästerna, men inte har något extra utrymme hemma kan pallar vara en lösning. En pall är lätt att flytta och de flesta av våra kökspallar är stapelbara och lätta att förvara. Hitta en klassisk eller modern design som passar din stil i olika material som trä, stål och plast.

DALFRED Barpall, svart, 63-74 cm – IKEA

DALFRED Barpall, svart – IKEA

2004 designade Ingvar Kamprad som grundade IKEA en 3-bent pall inspirerad av sitt första jobb, som var att mjölka kor på familjens gård.

DALFRED Barpall, svart. Du kan anpassa höjden som du vill.

BLYKOBB Pall med hjul, Glose svart – IKEA

MARIUS Pall, svart. Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

BLYKOBB Pall med hjul, Glose svart Rör på dig när du sitter. Detta ståstöd hjälper dig att sitta aktivt. En smart mekanism håller din kropp i ständig rörelse, stärker muskler och ryggrad och ger dig en naturligt hälsosam hållning. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Barstolar och barpallar som skapar plats för fler – IKEA

Barstolar och barpallar som skapar plats för fler – IKEA

2004 designade Ingvar Kamprad som grundade IKEA en 3-bent pall inspirerad av sitt första jobb, som var att mjölka kor på familjens gård.

Lyft dina måltider genom att placera dig lite högre upp på en barstol eller barpall. Du sitter lika bekvämt som i en vanlig stol, men får en helt annan utsikt. Utforska vårt utbud av barstolar och barpallar i trä och annat för att hitta de modeller som passar din inredning och din bänkskiva.

KYRRE Pall, svart – IKEA

SAKARIAS Pall, svart, Sporda mörkgrå. Mjuk och skön som extra sittplats runt ditt matbord, eller som fotpall för att ge dina ben lite välförtjänt vila.

KYRRE Pall, svart. Här är din baspall med en sofistikerad touch. De böjda träbenen och trekantsformade sitsen ger ett nytt och fräscht utseende till den älskade möbeln – som kommer till din räddning när du än behöver den.

MARIUS Pall, svart – IKEA

GRUBBAN Köksstege/pall, svart/björk Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma …

MARIUS Pall, svart. Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

KYRRE Pall, björk – IKEA

KYRRE Pall, björk. Här är din baspall med en sofistikerad touch. De böjda träbenen och trekantsformade sitsen ger ett nytt och fräscht utseende till den älskade möbeln – som kommer till din räddning när du än behöver den.

SAKARIAS Pall, svart, Sporda mörkgrå – IKEA

SAKARIAS Pall, svart, Sporda mörkgrå. Mjuk och skön som extra sittplats runt ditt matbord, eller som fotpall för att ge dina ben lite välförtjänt vila. Använd den på egen hand eller tillsammans med den mysiga fåtöljen SAKARIAS.

GRUBBAN Köksstege/pall, svart/björk – IKEA

GRUBBAN Köksstege/pall, svart/björk Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen. Och så är den trevlig både att sitta och titta på. Massiv björk är ett slitstarkt naturmaterial.

Keywords: snurrpall ikea