Rusta mattor stora

Stora mattor – Rusta

Stora mattor

Psst! Nu har vi stora delar av vårt sommarsortiment tillgängligt online! Spana in det under “Trädgård”. x. Rusta Club. Våra medlemmar har många fördelar!

Stora mattor – Lugg- & ryamattor – Rusta

Stora mattor – Lugg- & ryamattor – Rusta

Mattor som placeras under köksbord ska vara så stora att du kan dra ut köksstolarna. Lägg till cirka 50 cm matta runt bordet, det brukar räcka.

Stora ullmattor – Rusta – Mattor

Stora ullmattor – Rusta

Mattor – Rusta

Mattor – Rusta

Mattan är en viktig detalj som bidrar till att skapa en varm och ombonad känsla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mattor i olika stilar!

Stora mattor – Jute- & sisalmattor – Rusta

Stora jute- & sisalmattor – Rusta

Mellanstora mattor – Ullmattor – Rusta

Mellanstora ullmattor – Rusta

Matta Ella 240×340 cm Brun Polypropen – Rusta

Matta Ella 240×340 cm Brun Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i vår mjuka luggmatta Ella och njut av den fina lystern i de dova färgerna. Passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Den bruna mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Använd en vass mattkniv för bästa resultat. Skär alltid på mattans undersida. Lägg ett skydd under mattan och använd en linjal i metall för att få till ett rakt snitt. Sopa eller dammsug sedan bort rester från mattluggen.

Matta Lizette 200×290 cm Grå Polypropen – Rusta

Matta Lizette 200×290 cm Grå Polypropen – Stora mattor – Rusta.com

Sjunk ner med fötterna i denna mjuka och glansiga luggmatta! Lizette passar perfekt i sov- och vardagsrummet tack vare sina ljuddämpande och värmande egenskaper. Ge ditt hem en mer ombonad känsla samtidigt som du förser ditt golv med ett värmande och mjukt underlag.
Den grå mattan är tillverkad av syntetmaterial vilket gör den lätt att underhålla och rengöra från fläckar. Mattan Lizette har en filtbaksida som dels skyddar ditt golv men också möjliggör att du kan själv klippa mattan till valfri storlek. Detta innebär att du väldigt enkelt och flexibelt kan anpassa samt skräddarsy mattan efter önskat mått! Använd en vass mattkniv för bästa resultat. Skär alltid på mattans undersida. Lägg ett skydd under mattan och använd en linjal i metall för att få till ett rakt snitt. Sopa eller dammsug sedan bort rester från mattluggen.

Matta Lively 160×230 cm Grå 80% viskos / 20% bomull

Matta Lively 160×230 cm Grå 80% viskos / 20% bomull – Mellanstora mattor – Rusta.com

Handvävd viskosmatta med en tät och toppskuren lugg. Lively är dubbelvävd och har därför ingen limmad baksida. Detta ökar mattans livslängd och gör det möjligt att lämna in mattan för professionell mattvätt. Viskos är ett material med silkeseffekt och en mjuk samt skön yta.
Den grå mattan har en vacker lyster som skiftar beroende på hur ljuset faller i rummet. Denna viskosmatta förgyller ditt hem och ger en lyxig samt exklusiv känsla.

Keywords: rusta mattor stora, stor matta rusta, matta rusta stor, matta 200×300 rusta, stora mattor rusta, mattor rusta stora, rusta stora mattor, matta 250×350 rusta, rusta stor matta, rusta matta 200×300, rusta matta stor, matta 300×300 rusta