Linneservetter ikea

Pappersservetter & tygservetter – IKEA

Pappersservetter & tygservetter – IKEA

Servetter är ett enkelt sätt att förhöja stämningen. Vik, rulla eller trä en servettring om. Passa på att välja lite olika färger så har du servetter för alla …

Här hittar du pappersservetter och tygservetter som passar lika bra till vardag och fest. Stort utbud av färger och mönster som uppdateras varje säsong!

ANSELINA Servett, vit, 45×45 cm – IKEA

I säsongskollektionen ANLEDNING ingår bomullsservetter som känns lyxiga för gästerna. De vita servetterna med röda och rosa ränder kan enkelt matchas med …

ANSELINA Servett, vit, 45×45 cm Lin är ett slitstarkt naturmaterial som ger struktur och lyster.

OMBONAD Servett, naturfärgad/beige, 35×35 cm – IKEA

Servetter; Valfritt pynt till dekoration. En hand som viker en julgran utav en grön servett, steg …

OMBONAD Servett, naturfärgad/beige, 35×35 cm Stilren minimalism möter rustika material. Serien OMBONAD har en tidlös och ändå djärv modern design. Tillsammans skapar delarna en matchad helhet – som solitärer kommer de bli ett blickfång i alla hem.

Komplettera med bomullsservetter – IKEA

Servetterna FANTASTISK är gjorda av 3-lagspapper och har snabb absorptionsförmåga. Välj färg som passar din dukning – och bunkra upp med servetter så kan du …

I säsongskollektionen ANLEDNING ingår bomullsservetter som känns lyxiga för gästerna. De vita servetterna med röda och rosa ränder kan enkelt matchas med övriga delar av den somriga kollektionen.

FANTASTISK Pappersservett, vit, Längd: 40 cm – IKEA

FANTASTISK Pappersservett, vit, Längd: 40 cm. Det är ok att spilla! Servetterna FANTASTISK är gjorda av 3-lagspapper och har snabb absorptionsförmåga. Välj färg som passar din dukning – och bunkra upp med servetter så kan du spilla så mycket du vill.

MOTTAGA Pappersservett, svart, 38×38 cm – IKEA

MOTTAGA Pappersservett, svart – IKEA

MOTTAGA Pappersservett, svart. Har en papperskvalitet som ser ut och känns som tygservetter.

DIY: Kreativ servettvikning – IKEA

Överraska gästerna vid middagsbordet i jul med en julgran av en servett. Lär dig de enkla stegen hur du viker en julgrans-servett och imponera på nära och kära.

FANTASTISK Pappersservett, röd, 40×40 cm – IKEA

FANTASTISK Pappersservett, röd, 40×40 cm Det är ok att spilla! Servetterna FANTASTISK är gjorda av 3-lagspapper och har snabb absorptionsförmåga. Välj färg som passar din dukning – och bunkra upp med servetter så kan du spilla så mycket du vill.

MOTTAGA Pappersservett, vit, 38×38 cm – IKEA

MOTTAGA Pappersservett, vit – IKEA

MOTTAGA Pappersservett, vit. Har en papperskvalitet som ser ut och känns som tygservetter. Servetten får en ficka för bestick när du viker den, en både snygg och praktisk detalj på det dukade bordet.

Keywords: linneservetter ikea, tygservetter ikea