Ikea sockel kök 16 cm

FAKTUM Sockel, vit, 220×16 cm – IKEA

Längd: 220 cm. Höjd: 16 cm. FAKTUM Sockel, vit, 220×16 cm. Förpackning. FAKTUMSockelArtikelnummer304.318.47. Bredd: 16 cm. Höjd: 2 cm. Längd: 232 cm.

FAKTUM Sockel, vit, 220×16 cm Du kan kapa sockeln till önskad längd eftersom en extra kantlist medföljer.

FAKTUM Sockel, off-white, 220×16 cm – IKEA

Med vårt breda sortiment av stommar, kökssocklar och socklar som döljer METOD … FÖRBÄTTRA Sockel, mörkgrå, 220×8 cm … CAPITA Ben, rostfritt stål, 16 cm …

FAKTUM Sockel, off-white, 220×16 cm Du kan kapa sockeln till önskad längd eftersom en extra kantlist medföljer.

Komplett kök med stommar, skenor, ben & socklar till skåp

Komplett kök med stommar, skenor, ben & socklar till skåp – IKEA

Med serien ENHET är det enkelt att skapa en helt ny kökslösning. Benen lyfter öppna bänkstommar ett hack och tillför en stildetalj som skapar en luftig …

Köp kökssocklar och kökslister för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem. Om du föredrar köksskåpsben som ser så bra ut att du inte behöver täcka dem, har vi sådana också – alla med justerbara fötter. Besök IKEA online och bläddra i vårt breda sortiment idag.

VOXTORP Sockel, ek ekmönstrad – IKEA

VOXTORP Sockel, ek ekmönstrad. Du kan ge ditt kök ett komplett utseende från grunden med en sockel som täcker glipan mellan golvet och bänkskåpet. 25 års garanti.

FÖRBÄTTRA Sockel, vit, 220×8 cm – IKEA

FÖRBÄTTRA Sockel, vit – IKEA

FÖRBÄTTRA Sockel, vit. Du kan ge ditt kök ett komplett utseende från grunden med en sockel som täcker glipan mellan golvet och bänkskåpet. 25 års garanti.

Våra ben & socklar till ditt ENHET kök eller badrum – IKEA

Våra ben & socklar till ditt ENHET kök eller badrum – IKEA

Med serien ENHET är det enkelt att skapa en helt ny kökslösning. Benen lyfter öppna bänkstommar ett hack och tillför en stildetalj som skapar en luftig känsla.

METOD Ben – IKEA

METOD Ben. Ett tips om du vill städa lite mindre: montera benen på köksskåpen METOD och dölj dem med en sockel så slipper du i alla fall att städa under skåpen. En annan viktig sak – benen gör skåpen stabila också!.

Kökssockel | Sockel till Faktum-Kök – Superfront

Kökssockel | Sockel till Faktum-Kök | Superfront

Addera en stilren sockel till ditt Faktum-kök. Våra kökssocklar finns i en mängd olika färger som passar våra andra produkter. Se utbudet av kökssocklar!

Golvsockel per mm – Smålandsluckan.se – Kök IKEA

Golvsockel per mm – Smålandsluckan.se

Keywords: ikea sockel kök 16 cm, ikea faktum sockel, sockel 16 cm ikea, ikea kök sockel 15 cm