Ikea nyhamn

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Skiftebo …

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Skiftebo antracit – IKEA

När enkelhet är en nödvändighet är bäddsoffan NYHAMN ett utmärkt val – förvandla bara soffan till en rymlig säng med ett klick.

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Skiftebo antracit En enkel klick-klackmekanism förvandlar soffan till en rymlig säng. Du behöver inte ens ta av klädseln när du byter funktion. Förvaringen under sitsen och urvalet av madrasser är ett extra plus.

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Knisa grå …

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Knisa grå/beige – IKEA

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Knisa grå/beige En enkel klick-klackmekanism förvandlar soffan till en rymlig säng. Du behöver inte ens ta av klädseln när du byter funktion. Förvaringen under sitsen och urvalet av madrasser är ett extra plus.

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Knisa grå …

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Knisa grå/beige – IKEA

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Knisa grå/beige En enkel klick-klackmekanism förvandlar soffan till en rymlig säng. Du behöver inte ens ta av klädseln när du byter funktion. Förvaringen under sitsen och urvalet av madrasser är ett extra plus.

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Skiftebo blå

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Skiftebo blå – IKEA

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Skiftebo blå En enkel klick-klackmekanism förvandlar soffan till en rymlig säng. Du behöver inte ens ta av klädseln när du byter funktion. Förvaringen under sitsen och urvalet av madrasser är ett extra plus.

NYHAMN serie – IKEA

NYHAMN serie – IKEA

NYHAMN serie

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Skiftebo …

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Skiftebo antracit – IKEA

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Skiftebo antracit En enkel klick-klackmekanism förvandlar soffan till en rymlig säng. Du behöver inte ens ta av klädseln när du byter funktion. Förvaringen under sitsen och urvalet av madrasser är ett extra plus.

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Skiftebo blå

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Skiftebo blå – IKEA

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med resårmadrass/Skiftebo blå En enkel klick-klackmekanism förvandlar soffan till en rymlig säng. Du behöver inte ens ta av klädseln när du byter funktion. Förvaringen under sitsen och urvalet av madrasser är ett extra plus.

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Hyllie beige

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Hyllie beige – IKEA

NYHAMN 3-sits bäddsoffa, Med skummadrass/Hyllie beige En enkel klick-klackmekanism förvandlar soffan till en rymlig säng. Du behöver inte ens ta av klädseln när du byter funktion. Förvaringen under sitsen och urvalet av madrasser är ett extra plus.

NYHAMN Klädsel 3-sits bäddsoffa, Skiftebo antracit – IKEA

NYHAMN Klädsel 3-sits bäddsoffa, Skiftebo antracit. Extra klädslar att byta med gör att du enkelt kan förnya både soffan och rummet. Klädseln behöver inte tas av när du byter funktion från soffa till säng, och tillbaka.

Keywords: ikea nyhamn, nyhamn ikea