Ikea matlåda rött lock

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/plast, 750 ml

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/plast, 750 ml – IKEA

Det är enkelt att spara och värma mat i denna tåliga matlåda i ugnssäkert glas. Materialet tar inte upp lukt eller färg och är perfekt när du och din familj …

IKEA 365+ Matlåda med lock, fyrkantigt/plast, 750 ml En matlåda för dig på språng. Locket är läckagesäkert, så du kan lugnt lägga den i ryggsäcken, dra i väg på din mountainbike och njuta av en välförtjänt lunchpaus efteråt. Kör på!

Matlådor, mattermos & fryspåsar – IKEA

Matlådor, mattermos & fryspåsar – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/glas plast, 3.1 l Vilken är den bästa ugnsrätt du vet? Förbered den i glasformen och ställ fram direkt på köksbordet …

Håll maten fräsch med snygga och effektiva matlådor och mattermosar. Vi har ett stort utbud av lunchlådor i olika färger, storlekar och former. Läs mer!

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas/plast, 1.0 l

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas, glas plast, Rymd: 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rund/plast, 450 ml Vill du spara lite av den goda såsen? I den här transparenta lådan med läckagesäkert lock håller den sig …

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär glas, glas plast, Rymd: 1.0 l. Snäpplocket förhindrar läckage och skyddar innehållet från frysskador, vilket är idealiskt både när du ska transportera mat och frysa in rester. Burken är gjord av ugnsfast glas och kan användas som en ugns-/serveringsform.

IKEA 365+ Matlåda, fyrkantigt, plast, Höjd: 6 cm – IKEA

IKEA 365+ Matlåda, fyrkantigt, plast, Höjd: 6 cm. Snäpplocket förhindrar läckage och skyddar innehållet från frysskador, vilket är idealiskt både när du ska transportera mat och frysa in rester. Lådan är gjord av tålig plast som behåller sin form, även om du klämmer ner den i väskan eller ryggsäcken.

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 1.0 l

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 1.0 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 1.0 l Från kylen till ryggsäcken till mikron till diskmaskinen. Den här transparenta och tåliga matlådan med läckagesäkert lock är perfekt för dig som gillar att vara på språng.

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 4.2 l

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 4.2 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/plast, 4.2 l Brukar du göra egen müsli? Den här lådan håller innehållet fräscht i både skafferi och lådor. Locket är läckagesäkert och den transparenta plasten gör det lätt att se när det är dags att fylla på.

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/glas plast, 3.1 l – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rektangulär/glas plast, 3.1 l Vilken är den bästa ugnsrätt du vet? Förbered den i glasformen och ställ fram direkt på köksbordet. Om du får några rester, lägg det läckagefria locket på och njut av den igen nästa dag, och nästa, och…

IKEA 365+ Matlåda med lock, rund/plast, 450 ml

IKEA 365+ Matlåda med lock, rund/plast, 450 ml – IKEA

IKEA 365+ Matlåda med lock, rund/plast, 450 ml Vill du spara lite av den goda såsen? I den här transparenta lådan med läckagesäkert lock håller den sig fräsch länge i kylen eller frysen – och när du vill värma den igen kan du låta mikron göra jobbet.

IKEA Pruta Matlåda med lock 10st Design – Tradera

Keywords: ikea matlåda rött lock