Ikea konsol

Hyllkonsoler ger stöd åt dina hyllor – IKEA

Hyllkonsoler ger stöd åt dina hyllor – IKEA

Hyllkonsoler ger inte bara stöd åt dina hyllor, de bidrar även med stil i rummet. Utforska vårt utbud för att hitta ett uttryck du gillar. Skaffa en traditionell känsla med böjda konsoler i svartlackat stål eller vitt trä. För lite mer moderna varianter kan du kolla in våra strömlinjeformade modeller i aluminium och de mer robusta i björk.

SANDSHULT Konsol, asp, 18×22 cm – IKEA

SANDSHULT Konsol, asp, 18×22 cm.

BOAXEL Konsol, vit, 40 cm – IKEA

BOAXEL Konsol, vit, 40 cm Den här nätta konsolen ser kanske inte mycket ut för världen, men den gör mycket nytta i ditt hem. Du kan fästa inredning på båda sidor, så du sparar både utrymme och får en stilren lösning för dina saker.

SIBBHULT Konsol, vit, 18×18 cm – IKEA

SIBBHULT Konsol, vit, 18×18 cm Klok och ekonomisk på samma gång. En stilren och enkel form gör att den färdiga hyllan smälter in i de flesta miljöer. Plastkonsolen är förstärkt för extra stabilitet.

KROKSHULT Konsol, antracit, 18×24 cm – IKEA

KROKSHULT Konsol, antracit, 18×24 cm.

BERGSHULT / TOMTHULT Hyllplan med konsol, vit … – IKEA

BERGSHULT / TOMTHULT Hyllplan med konsol, vit, 120×20 cm – IKEA

BERGSHULT / TOMTHULT Hyllplan med konsol, vit, 120×20 cm Med vägghyllan kan du använda dina tomma väggar till att förvara och visa upp dina saker. Använd den i sovrummet, som en skänk i vardagsrummet, displayhylla vid matbordet – eller vad du än bestämmer.

PERSHULT Konsol, vit, 30×30 cm – IKEA

PERSHULT Konsol, vit, 30×30 cm. De är designade för att vara både fina och enkla att koppla samman i en stor kombination, och kan dessutom monteras för olika uttryck.

En enkel konsol för fräscha dekorativa idéer – IKEA

Den här träkonsolen är perfekt för små gör-det-själv-projekt runt om i huset eller för att inreda på nytt. Använd två, tre eller så många du vill beroende på idén. Placera en hylla över sängen, i köket eller till och med i vardagsrummet. Du kan också skapa ett skoställ i hallen eller en mer solid struktur för att rymma lite tyngre föremål som en hylla med lådor. SANDSHULT är vändbar och passar både 20 och 30 cm djupa hyllplan. Den är tillverkad i massivt aspträ och förbehandlad med klar akryllack. Dess utseende i massivt trä gör den enkel att integrera med andra typer av möbler.

GRANHULT Konsol, förnicklad, 30×12 cm – IKEA

GRANHULT Konsol, förnicklad, 30×12 cm. Perfekt när du behöver skräddarsydda hyllor med specifika eller ovanliga mått.

Keywords: ikea konsol, konsol ikea, hyllkonsol ikea, ikea hyllkonsol, konsoler ikea, väggkonsol ikea, ikea ekby valter, ikea konsoler