Ikea klocka

Klockor – Se hela vårt utbud av fina klockor – IKEA

Klockor – Se hela vårt utbud av fina klockor – IKEA

Låta någon av våra fina klockor spegla din stil. Varför inte en skaffa en klassisk, analog klocka till köket eller en digital dito att ha vid sängkanten?

OBEGRÄNSAD Klocka, USB svart – IKEA

OBEGRÄNSAD Klocka, USB svart Klockan OBEGRÄNSAD gör sitt jobb, men ibland är det skönt att glömma tid och rum, njuta av ett mjukt ljus och låta kreativiteten flöda. Den coola designen är skapad i samarbete med Swedish House Mafia.

BRAVUR Väggklocka, låg volt/svart – IKEA

BRAVUR Väggklocka, låg volt/svart En klocka utan tick-tack. Mekanismen med ett helt tyst urverk gör att du kan vila och sova utan att bli störd av ljudet. Visar tiden exakt, eftersom den är utrustad med ett quartzurverk. Inga störande tickande ljud, eftersom klockan har ett tyst kvartsurverk.

TROMMA Väggklocka, vit, 25 cm – IKEA

TROMMA Väggklocka, vit, 25 cm Med stansade hål som bildar siffror på urtavlan syns bakgrunden genom klockan. Med ett färgat papper bakom får du en nästan ny klocka. Låt kreativiteten flöda!

KUTTERSMYCKE Väggklocka, svart, 46 cm – IKEA

KUTTERSMYCKE Väggklocka, svart, 46 cm Väggklockan KUTTERSMYCKE ser ut som ett gammaldags fickur. Ett fint blickfång på väggen med mattsvart färg och guldfärgade detaljer – hjälper dig att hålla koll på tiden med tidlös design. Stora och tydliga siffror gör det enkelt att se vad klockan är.

PUGG Väggklocka, låg volt/rostfritt stål, 32 cm – IKEA

PUGG Väggklocka, låg volt/rostfritt stål, 32 cm En klocka utan tick-tack. Mekanismen med ett helt tyst urverk gör att du kan vila och sova utan att bli störd av ljudet. Visar tiden exakt, eftersom den är utrustad med ett quartzurverk.

PLUTTIS Väggklocka, låg volt/svart, 28 cm – IKEA

PLUTTIS Väggklocka, låg volt/svart, 28 cm Väggklockan PLUTTIS har en klassisk och enkel design som gör sig bra i alla hem. Förutom att vara en fin dekoration på väggen hjälper den dig förstås att alltid ha koll på tiden. Stora och tydliga siffror gör det enkelt att se vad klockan är.

BONDTOLVAN Väggklocka, grårosa, 25 cm – IKEA

BONDTOLVAN Väggklocka, grårosa, 25 cm Väggklockan BONDTOLVAN är designad av Aaron Probyn i en tidlös och diskret men ändå tydlig och funktionell stil. Allt för att du ska kunna ha koll på tiden – utan att bli påmind om den. Inga störande tickande ljud, eftersom klockan har ett tyst kvartsurverk.

UNDERHÅLLA Pedagogisk träklocka, flerfärgad, 25 cm

UNDERHÅLLA Pedagogisk träklocka, flerfärgad, 25 cm – IKEA

UNDERHÅLLA Pedagogisk träklocka, flerfärgad, 25 cm Den här analoga klockan hjälper ditt barn att förstå dygnets 24 timmar, öva 5-minutersintervaller och förstå att klockan 9 på kvällen kallas för 21. Visarna är utformade för små händer och enkla att flytta.

Keywords: ikea klocka, väggklocka ikea, ikea väggklocka, klocka ikea, digital väggklocka ikea, ikea klocka vägg, radiokontrollerad klocka ikea, stor väggklocka ikea, golvklocka ikea