Ikea induktionshäll

Induktionshällar för effektiv matlagning – IKEA

Induktionshällar för effektiv matlagning – IKEA

I vårt sortiment av induktionshällar hittar du en mängd olika modeller med olika funktioner. Med blixtsnabba induktionsplattor går matlagningen som på räls.

Spishällar – Gashällar, induktionshällar & glaskeramik

Spishällar – Gashällar, induktionshällar & glaskeramik – IKEA

Stort sortiment av spishällar, så att du kan hitta precis det du letar efter. Oavsett din matlagningsnivå har vi en spishäll för dig.

Spishällar i induktion eller keramik till ditt METOD kök – IKEA

Spishällar i induktion eller keramik till ditt METOD kök – IKEA

En gashäll, en glaskeramikhäll eller en energibesparande induktionshäll? Vårt sortiment av spishällar har något som kan matcha ditt utrymme och ditt sätt att laga mat.

TILLREDA Portabel induktionshäll, 2 zoner vit – IKEA

TILLREDA Portabel induktionshäll, 2 zoner vit Denna bärbara häll med 2 värmezoner är perfekt för daglig matlagning i mindre kök. Dessutom enkel att flytta runt och förvara när den inte används för att frigöra yta till annat på köksbänken. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

SMAKLIG Induktionshäll, IKEA 500 svart, 59 cm

SMAKLIG Induktionshäll, IKEA 500 svart, 59 cm – IKEA

SMAKLIG Induktionshäll, IKEA 500 svart, 59 cm Stilren design och energieffektiv induktion. 4 boosterzoner ger snabb värme och med brofunktionen kan du koppla samman 2 värmezoner till 1 stor, så du kan använda kokkärl med större eller udda format. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

TILLREDA Portabel induktionshäll, 1 zon vit – IKEA

TILLREDA Portabel induktionshäll, 1 zon vit Denna bärbara häll är perfekt för mindre kök eller överallt där du behöver en extra värmezon. Dessutom enkel att flytta runt och förvara när den inte används för att frigöra yta till annat på köksbänken. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

MATMÄSSIG Induktionshäll, IKEA 300 svart, 59 cm

MATMÄSSIG Induktionshäll, IKEA 300 svart, 59 cm – IKEA

MATMÄSSIG Induktionshäll, IKEA 300 svart, 59 cm Den här induktionshällen har alla basfunktioner, plus 2 värmezoner med boosterfunktion som är idealisk till att koka vatten, woka eller bryna kött. Barnlåset håller små hjälpande händer i säkerhet. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BLIXTSNABB Induktionshäll, IKEA 700 svart, 78 cm

BLIXTSNABB Induktionshäll, IKEA 700 svart, 78 cm – IKEA

BLIXTSNABB Induktionshäll, IKEA 700 svart, 78 cm Den här breda hällen har en stilren fasad kant och alla funktioner som en mästerkock kan behöva. Med 5 matlagningszoner finns det gott om plats för allt du har på gång. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 svart, 58 cm

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 svart, 58 cm – IKEA

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 svart, 58 cm Stilren design och energieffektiv induktion. Brofunktionen gör att du kan koppla ihop 2 värmezoner till 1 stor, så du kan använda kastruller som är stora eller udda i formen. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Keywords: ikea induktionshäll, induktionshäll ikea, mellanläggsplatta till induktionshäll ikea, schott ceran induktionshäll ikea, ikea otrolig induktionshäll, ikea induktionshäll framtid