Guide: Lidl i Stockholm – Erbjudanden och öppettider i Hammarby Sjöstad, Sjöstaden, Redbergsplatsen, och Heden.

Om du bor i Stockholm och är på jakt efter bra erbjudanden och bekväma öppettider kan Lidl vara en utmärkt destination för dina dagliga inköp. I den här guiden kommer vi att gå igenom de olika Lidl-butikerna i Stockholm och deras specifika erbjudanden och öppettider i områdena Hammarby Sjöstad, Sjöstaden, Redbergsplatsen och Heden.

Lidl Hammarby Sjöstad

Lidl-butiken i Hammarby Sjöstad erbjuder ett brett utbud av dagligvaror till överkomliga priser. Här hittar du allt från färsk frukt och grönsaker till mejeriprodukter, kött, fisk och bagerivaror. Butiken har också en avdelning med hushållsartiklar och en liten delikatessdisk.

Erbjudanden:Håll utkik efter veckans reklamblad där du kan hitta spännande erbjudanden och rabatter på utvalda produkter.

Öppettider:Lidl Hammarby Sjöstad är öppet måndag till söndag från kl. 8.00 till 21.00.

Lidl Sjöstaden

I det vackra området Sjöstaden hittar du en annan Lidl-butik som erbjuder kvalitetsvaror till rimliga priser. Utbudet inkluderar färskvaror, torrvaror och olika sorters drycker. Butiken har också en särskild avdelning för ekologiska produkter.

Erbjudanden:Varje vecka presenterar Lidl nya erbjudanden på olika produkter. Håll dig uppdaterad genom att besöka Lidl Sjöstaden regelbundet.

Öppettider:Lidl Sjöstaden har öppet måndag till fredag från kl. 7.00 till 20.00, lördag från kl. 8.00 till 19.00 och söndag från kl. 9.00 till 19.00.

Lidl Redbergsplatsen

Vid Redbergsplatsen i Stockholm hittar du ännu en Lidl-butik som erbjuder ett brett sortiment av prisvärda produkter. Här kan du handla allt från dagligvaror till hygienartiklar och rengöringsprodukter. Butiken har också en frukt- och grönsaksavdelning med ett fint utbud av färska produkter.

Erbjudanden:Besök Lidl Redbergsplatsen och ta del av deras kampanjerbjudanden. Du kan spara pengar på allt från tvättmedel till snacks och drycker.

Öppettider:Lidl Redbergsplatsen har öppet från måndag till fredag mellan kl. 8.00 och 21.00, lördag från kl. 8.00 till 20.00 och söndag från kl. 9.00 till 20.00.

Lidl Heden

I hjärtat av Heden hittar du ännu en Lidl-butik som erbjuder kvalitetsvaror till bra priser. Butiken har en bred variation av matvaror, inklusive färskvaror, frysvaror och konservburkar. Lidl Heden är känt för sina speciella temaveckor där du hittar produkter från olika kök och kulturer.

Erbjudanden:Lidl Heden har alltid spännande erbjudanden och kampanjer. Håll utkik efter veckans reklamblad för att ta del av de senaste erbjudandena.

Öppettider:Lidl Heden har öppet måndag till fredag från kl. 7.00 till 21.00, lördag från kl. 8.00 till 20.00 och söndag från kl. 9.00 till 20.00.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka erbjudanden har Lidl Hammarby Sjöstad för tillfället?

För att se vilka erbjudanden som finns hos Lidl Hammarby Sjöstad just nu, kan du besöka deras hemsida eller ta en titt i deras reklamblad. Genom att använda deras app kan du också få uppdateringar om de senaste erbjudandena.

Vilka öppettider har Lidl Redbergsplatsen?

Lidl Redbergsplatsen har vanligtvis öppet mellan 9:00 och 20:00 på vardagar, och mellan 9:00 och 18:00 på helger. Det kan dock vara bra att dubbelkolla öppettiderna på deras hemsida för att vara säker. På helgdagar kan öppettiderna variera, så se till att kolla online innan du besöker butiken.

Var ligger Lidl Sjöstaden?

Lidl Sjöstaden ligger i Hammarby Sjöstad, en stadsdel i södra Stockholm. Adressen till butiken kan du hitta på Lidls hemsida eller genom att använda en karttjänst. Om du behöver mer detaljerad vägbeskrivning, rekommenderar jag att du använder en GPS eller karta för att hitta exakt var butiken är belägen.

Vad är öppettiderna för Lidl Heden?

Lidl Heden har vanligtvis öppet mellan 7:00 och 22:00 alla dagar i veckan. Var dock medveten om att det kan finnas undantag, särskilt på helgdagar. Det bästa är att kolla öppettiderna på deras hemsida eller ringa butiken direkt för att vara säker. Genom att kontrollera öppettiderna i förväg kan du undvika att stå framför stängda dörrar eller att behöva leta efter en annan butik.

Har Lidl Hammarby några speciella erbjudanden?

Ja, Lidl Hammarby har regelbundet olika erbjudanden på olika produkter. Kolla deras reklamblad eller besök deras hemsida för att se vilka erbjudanden som är aktuella just nu. Det kan vara värt att notera att erbjudanden och rabatter kan variera från vecka till vecka.

Vilka är fördelarna med att handla på Lidl?

En av de främsta fördelarna med att handla på Lidl är att priserna ofta är mycket konkurrenskraftiga. Lidl satsar på att erbjuda bra produkter till låga priser. Dessutom har de ett brett utbud av både livsmedel och andra produkter, så som kläder och köksredskap. Lidl prioriterar också kvalitet och hållbarhet, och de erbjuder ekologiska och Fairtrade-produkter till överkomliga priser.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Lidl Hammarby Sjöstad?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Lidl Hammarby Sjöstad. Butiken har vanligtvis parkeringsplatser för sina kunder. Om du är osäker på parkeringsarrangemangen kan du alltid kontakta butiken för att få mer information.

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om Lidls erbjudanden och nyheter?

För att hålla dig uppdaterad om Lidls erbjudanden och nyheter kan du prenumerera på deras nyhetsbrev eller följa dem på sociala medier. Du kan också ladda ner deras app för att få notiser om nya erbjudanden. Genom att vara aktiv på Lidls online-plattformar kan du ta del av exklusiva kampanjer och vara bland de första som får information om kommande erbjudanden.

Har Lidl Heden en delikatessavdelning?

Ja, Lidl Heden har en delikatessavdelning där du kan hitta olika ostar, charkuterier, pålägg och andra läckerheter. Det är ett bra ställe att besöka om du vill hitta något speciellt till en fest eller bara för att unna dig något extra gott. Om du har speciella önskemål eller vill veta vilka produkter som finns tillgängliga, kan du kontakta butiken direkt för mer information.

Vilka betalningsmetoder accepterar Lidl?

Lidl accepterar vanligtvis kontanter, betalkort och kontokort som Visa och Mastercard. Vissa butiker kanske även accepterar andra vanliga betalningsmetoder, såsom mobila betalningar eller Swish. Om du är osäker på vilka betalningsalternativ som är tillgängliga i en specifik butik, rekommenderar jag att du kontrollerar detta innan du handlar för att undvika eventuella besvikelser.

Artiklen Guide: Lidl i Stockholm – Erbjudanden och öppettider i Hammarby Sjöstad, Sjöstaden, Redbergsplatsen, och Heden. har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 42 anmeldelser