Galge ikea

BUMERANG Galge, vit – IKEA

Galgar erbjuder en optimal förvaring för dina kläder. Organisera garderoben, klädskåpet eller hallen. Lättåtkomligt, prydligt och skrynkelfritt. Välj mellan …

BUMERANG Galge, vit. Det massiva träet ger din garderob en genuin känsla av kvalitet och håller för tyngre kläder. Komplettera med axelbreddaren BUMERANG för galge så skyddar du dina ömtåliga kläder från att tappa formen.

Undvik röran med galgar – IKEA

Undvik röran med galgar – IKEA

Vi har ett brett utbud av galgar som fungerar för allt från hawaiiskjortor till prickiga kjolar. Och alla typer av olika krokar som kan ge det mesta ett lyft.

Vi anser att hängare och galgar är verkliga vardagshjältar, inte minst vår ödmjuka hängare för dörr. Den utnyttjar ofta oanvänt utrymme, håller dina kläder lättillgängliga och lyfter dem upp från golvet. Vi har många olika galagar och välja mellan.

Krokar & galgar ger kläderna ett lyft – IKEA

Krokar & galgar ger kläderna ett lyft – IKEA

Vill du ha ett snabbt och enkelt sätt att hålla dina kläder skrynkelfria, snygga och lätta att hitta? Häng upp dem på galgar. Oavsett om din garderob innehåller hawaiiskjortor eller prickiga kjolar har vi galgar för en mängd olika typer av kläder. Kolla in vårt sortiment och organisera förvaringen av dina outfits.

STAJLIG Galge, inom-/utomhus, vit – IKEA

STAJLIG Galge, inom-/utomhus, vit. En slitstark galge som kan användas inomhus, eller för att torka eller vädra kläder utomhus. Tar väldigt liten plats I garderoben så du får plats med fler kläder.

SPRUTTIG Galge, svart – IKEA

SPRUTTIG Galge, svart. Den här galgen är perfekt till byxor, skjortor och kjolar. Den tar mindre plats än trägalgar, så du får plats med fler kläder.

BUMERANG Rockgalge, natur – IKEA

BUMERANG Rockgalge, natur Den här galgen i massivt trä är speciellt utformad för tunga ytterkläder, men självklart kan du även hänga byxor och klänningar på den. En del av serien BUMERANG – galgar som hjälper dig att ta hand om dina kläder. Håller kläderna skrynkelfria och i bra form.

En uppsättning snygga, vita galgar för alla garderober – IKEA

Uppgradera stilen i din garderob med dessa trägalgar och skapa en känsla av elegans när du hänger upp kläder. Galgarna BUMERANG är gjorda av massivt trä, har en klassisk böjd design och en yta i vit akrylfärg och de håller även för dina tyngre kläder. Linnen och andra plagg halkar inte av tack vare hacken på båda sidor. Stången i mitten hjälper dig att hålla dina byxor snygga varje gång du bär dem. Komplettera med axelbreddaren BUMERANG för galge så skyddar du dina ömtåliga kläder från att tappa formen.

En nätt galge för alla kläder i garderoben – IKEA

Den här galgen är perfekt till byxor, skjortor och kjolar. Den tar mindre plats än trägalgar, så du får plats med fler kläder. SPRUTTIG galge är gjord av slitstark plast med en smal form och rundade kanter – en smart design som gör att du får plats med fler kläder i garderoben. Du kan hänga allt från byxor till skjortor och böljande klänningar. Galgarna, som säljs i förpackningar om tio, fungerar perfekt i garderobskombinationen AURDAL.

BUMERANG Axelbreddare för galge, vit – IKEA

BUMERANG Axelbreddare för galge, vit. Du kan sätta den här axelbreddaren på galgen BUMERANG när du vill bevara formen på dina finstickade tröjor, jackor eller silkesblusar.

Keywords: galge ikea